מונסון - Moonson
המצרכים:
20 cc ליקר WENNEKER MELON
10 cc סאוור
ספרייט
קודורניו לבן יבש
תפוחים ירוקים
אופן ההכנה:
מוזגים לכוס שמפניה את הסאוור ואת הליקר מלון ומשלימים עם הקודורניו עד סוף הכוס
הצעת הגשה:
חותכים תפוחים ירוקים לרצועות דקות ומניחים בתוך הכוס
לערוץ היו טיוב לחץ כאן
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע , בסוף מתנה לכל משתתף
עובד מרוצה ומוערך, ישקיע יותר בעבודה. צוות שעובר חוויה מהנה משותפת יעבוד טוב יותר ביחד. זו הסיבה שמקומות עבודה רבים משקיעים זמן, מחשבה, מאמץ וכסף בארגון אירועים לעובדים.
עוד דרך להגיד תודה
בסופו של יום יחזרו כולם הביתה שמחים ומרוצים, ויבואו למחרת לעבודה עם חיוך על השפתיים, מרץ ומוטיבציה.
לפרטים נוספים – זיו מנור 052.2457843 www.zivmanor.co.il
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
מרגריטת אננס
Pineapple Margarita
המצרכים:
100 cc van Gogh אננס
60 מ"ל טקילה Don julio
60 מ"ל סאוור
אננס טרי
גלידת סורבה אננס
אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם הרבה קרח ומפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת הגשה: חותכים קוביות אל אננס ומניחים על שפת הכוס.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה