יום ראשון, 26 בינואר 2014

אירוע לעובדים | אירוע גיבוש לעובדים | זיו מנור 052-2457843




לצפייה בסרטון לחץ כאן
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
בכל מסיבה ובכל אירוע יכול להיות מעניין , מהנה ומבדר אם יעלה לבמה אומן שאומנותו היא בידור
אז למה אתם מחכים
הינכם מוזמנים להצלחה של האירוע הבא שלכם !
האירוע שלכן יהיה בלתי נשכח
אתם יודעים שהאירוע הבא שלכם חייב להיות מוצלח מכל הבחינות: שונה, מפתיע, מצחיק ומרגש
אבל עדיין לא מצאתם מה האטרקציה שבאמת תהפוך אותו לכזה
סדנת קוקטיילים חוויתית – תעשה את העבודה
החלטה לגבי אטרקציה שלא יפסיקו לדבר עליה גם עוד שבועות רבים
התקשרו ושריינו את התאריך של האירוע שלכם כבר עכשיו
בואו לחוות קסם מסוג אחר בו אתם הקהל, לוקח חלק פעיל במופע.
הפינוקים המיוחדים
השתיה חופשית וללא הגבלה
בסוף תוכנית המופע יועברו מתכוני הקוקטיילים במייל
כל הקוקטיילים מוכנים בשיתוף הקהל באמצעות משקאות תוצרת חוץ
הפעילות מועברת בצורה חוויתית – הומוריסטית ומגבשת
הפרסים המחולקים לתחרויות
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד, בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
עמדה חוויתית ראשונה – קסם היין
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
שאלוני ידע עם פרסים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
אופן טעימה מקצועי , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות
סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
טעימה אנכית – טעימה אופקית
מניעת שכרות ושתיה נכונה
עמדה חוויתית שניה  – הכנת קוקטיילים מיוחדים בשיתוף הקהל
שאלוני ידע עם פרסים
חומרי הגלם להכנת הקוקטיילים
עוגיות אוראו, מילקי, מעדן שוקולד, גלידה ווניל עוגיות,טעמי , ריבות מיוחדות מצרפת , סירופים מצרפת,
ביסקוטים, גלידת ריבת חלב, גלידת סורבה,פינה קולדה, פסק זמן, קרמבו, נס קפה אגוזים
המיוחדים שלנו.....
פינה קולדה בתוספת שוקולד מריר מומס, רוטב שוקולד מיוחד שמכינים במקום עם טעמי ושמנת ,
ליקר שוקולד- בננה בתוספת מקל ווניל, מקל קינמון ופולי קפה טחונים , וודקת פרימיום בהשרייה של תותים
פרחים ועשבי תיבול , וודקת פרימיום בהשרייה של אפרסקים,מלונים ולימונים
קפה קר אגוזים--  על בסיס גלידה ווניל עוגיות ,מוקה,אייריש קרים,שוקולד חלב מומס ,סירופ שוקולד לבן ,טעמי
מילקי שוקולד מריר ומעדן בננה בתוספת של וופל אמריקאי בטעם שוקולד קפוא
עמדה חוויתית שלישית  – טעימות של משקאות חריפים והכנת קינוחי אלכוהול מיוחדים
שאלוני ידע עם פרסים
כול המשקאות תוצרת חוץ
ואן גוך , וודקה, ג'ין, רום, טקילה, קמפרי , וויסקי ועוד
קינוח אלכוהולי מיוחד - על בסיס גלידה ריבת חלב ,פינה קולדה, שוקולד לבן מומס , סירופ כרמל,
פסק זמן , מעדן אגוזים בקרמל ומעדן שוקולד בתוספת של וופל בטעם שוקולד קפוא
לפרטים נוספים – לחץ כאן
זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה בירות קייצי
Sorbet summer beers
המצרכים:
1 בקבוקים liefmans
1 בקבוק בירת נגב – אואזיס
1 בקבוק דובל
גלידת סורבה לימונים
גלידת סורבה ענבים
לואיזה
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס יפה
פונץ תפוחים ותמרים   Punch Apples and Dates
המצרכים
1 בקבוק יין לבן יבש זפ גרינר ולטלינר 2007
2 תפוחים
10 תמרים
כוסות שמפניה
סוכר חום
אופן ההכנה
חותכים את התפוחים לקוביות קטנות  מניחים יחד עם התמרים בכוס שמפניה ומוזגים את היין מעל הפירות ומגישים
פונץ אטלקי  Italian Punch
המצרכים
1 בקבוק יין לבן מתוק –מוסקטו 2012  - יקב דלתון
1 בקבוק יין לבן יבש – עלמה 2012  - יקב דלתון
לימונים
תפוחים ירוקים
נענע
אופן ההכנה
חותכים את הלימונים והתפוחים   מניחים יחד עם זר עלי נענע  ומוזגים את היינות הלבינם מעל , משרים כשעתיים במקרר ומגישים קר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה