יום ראשון, 26 בינואר 2014

אירוע פורים לעובדים | אירוע קיץ לעובדים | זיו מנור 052-2457843



 לצפייה בסרטון לחץ כאן
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
בסדנה זו מנחה מקצועי יפעיל אתכם במגוון של משחקי הומור וצחוק. זוהי סדנה משחררת וכיפית שמתאימה לקהל
סדנאות לאירועים במרכז -סדנאות לאירועים בצפון- סדנאות לאירועים בדרום
סדנאות לאירועים בשפלה -  סדנאות לאירועים בירושלים  -  סדנאות לאירועים בשרון
סדנאות גיבוש - סדנאות חוויה - סדנאות למבוגרים - סדנאות כיף - סדנאות אלכוהול
לא צריך רק אנשים טובים ואוכל טוב לאירוע מוצלח, צריך שתהיה גם חוויה בלתי נשכחת, כזו שתהיה לה השפעה לטווח ארוך על המשתתפים. סדנאות לאירועים באות במטרה להעביר את החוויה הזו.
מהמובילים בארץ
לפרטים נוספים – לחץ כאן
 זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות 
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה שוקולד מריר
Dark Chocolate Sorbet
המצרכים:
100  cc van Gogh קרמל
100  cc אפטר לבן
100  cc café boheme
גלידת סורבה שוקולד בלגי
גלידת סורבה מייפל פקאן
שמנת  38%
שוקולד מריר
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס יפה  קפואה על מצע של רוטב שוקולד מריר
הכנת רוטב השוקולד
מרתיחים שמנת 38% ומוסיפים שוקולד מריר  מערבבים היטב על אש נמוכה עד לקבלת מ רקם סמיך ואחיד
פונץ אגסים וצימוקים  Punch pears and raisins    
המצרכים
1 בקבוק יין אדום  מוסטלי קברנה פרנק 2011
150 גרם צימוקים
5 אגסים
20 יחידות ליצ'י
קורנית
אופן ההכנה
מקרמלים סוכר לבן , מוסיפים את הצימוקים והאגסים ומבשלים כמה דקות
מוסיפים את היין האדום והקורנית ומבשלים עד לרתיחה ומגישים חם
פונץ חורפי ישראלי    Israeli winter punch
המצרכים
1 בקבוק יין פורט – יקב טוליפ 
1 בקבוק יין אדום  סירה רזרב – יקב טוליפ 2011
20 גרם אגוז מוסקט מגורד
1 ג'ינג'ר טרי
20 גרגירי פלפל אנגלי
סוכר חום
4 תפוזים
5 אשכולית אדומה
3 בננות בשלות
אופן ההכנה
מחממים את הסוכר החום עם מים עד שהוא הופך לקרמל , מוסיפים את האגוז מוסקט, הג'ינג'ר והפלפל אנגלי
מערבבים כמה דקות מוסיפים את התפוזים , הבננות  והאשכולית האדומה  מוזגים את היינות האדומים

משאירים על האש (ללא מכסה) עד לרתיחה קלה מכבים ומגישים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה