יום חמישי, 30 בינואר 2014

אירוע פרטי במסעדה | אירוע פרטי במסעדה תל אביב | זיו מנור 052-2457843






לצפייה בסרטון לחץ כאן
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע  , בסוף מתנה לכל משתתף
יום הולדת למבוגרים הוא אחד מציוני הדרך היותר מיוחדים של החיים, אחרי הכל, מדובר באחת החגיגות היותר מכובדות ההפעלות יכבשו את כל הקהל ויצחיקו אותם לכל אורך האירוע
יום הולדת משעשע ומקורי ,  הוא זמן של התחדשות, זה הזמן לרענן ולנער את האבק מעל החיים. אל תתנו ליום ההולדת לחלוף לו בחגיגה בנאלית, נצלו יום זה בכדי להכניס שינויים משמעותיים אשר יצרו איכות ונוחות להמשך הדרך, או לפחות עד ליום ההולדת הבא.
לפרטים נוספים –  לחץ כאן
זיו מנור  052.2457843   www.zivmanor.co.il
על התוכנית :
יוטעמו היינות האיכותיים ביותר שיש
ההנחיה תועבר בצורה הומוריסטית חוויתית ומגבשת
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת – מגאזין יין וגורמה
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
הפרסים המחולקים לתחרויות ולהפעלות בין המשתתפים
סיידר תפוחים מדרום אפריקה, בירות מתאילנד , וודקות מהולנד,
בקבוקי יינות איכותיים, בקבוקי סירופים מיוחדים מצרפת
סילובוס  המפגש
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה   ,   התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טעימות של מיטב היינות בארץ ממיטב הזנים
טיפים באירוח ביתי – התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה  ,  הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות  , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות 
הסברים על תרבות האלכוהול  , מניעת שכרות ושתיה נכונה
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
סורבה פראי ברזילאי
Brazilian Wild Sorbet
פרי האסאי מקורו ביערות האמזונס שבברזיל , פרי בריא המונע כולסטרול , המסייע למניעת מחלות כלי דם ולב
המצרכים:
100  cc van Gogh אסאי
80  cc  סאוור
גלידת סורבה מלון
גלידת סורבה מנגו
קיווי
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח ,מוסיפים את  כול המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת  הגשה:
מוזגים לכוס יפה ומקשטים קיווי
Sideffect alcoholic
המצרכים:
330  מ"ל סיידר sideffect  4%
40 מ"ל ואן גוך בטעם אננס
60 מ"ל סוואר
תפוחים ירוקים
כוס שמפניה
אופן ההכנה: ממלאים כוס שמפניה ברקח כתוש, מוזגים את המרכיבים ע"פ סדר הופעתם
הצעת הגשה: מקשטים עם תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות מעל הכוס
Sideffect  el rom cider
המצרכים:
330  מ"ל סיידר sideffect  6%
40 מ"ל ואן גוך בטעם מלון
ספרייט
60 מ"ל סוואר
תפוחים אדומים
אופן ההכנה: ממלאים כוס שמפניה בקרח כתוש , מוזגים את המרכיבים ע"פ סדר הופעתם
הצעת הגשה: מקשטים עם תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות מעל הכוס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה