לצפייה בסרטון לחץ כאן
תערוכת PORT 2 PORT 6/6/2013
זיו מנור המעביר מופעי חוויה מגבשים ומקוריים באלכוהול ויין המועברים בכל הארץ
פעילות המעולה לגיבוש עובדים , גיבוש מנהלים , ימי כייף , מופעים לעובדים , פעילות אינטראקטיבית המועברת בצורה חוויתית ומגבשת
מפגש של הפעלה משחקית הומוריסטית, ערב שלם שמוקדש לגיבוש. תצחקו, תשמחו, , תיצרו ותשחררו. הסדנה גם מרעננת את החשיבה, שוברת את השיגרה, ממלאת מצברים
פתיחת ערוצי תקשורת בין העובדים , פיתוח היצירתיות ויכולות הדמיון והביטוי , העלאת המוטיבציה והמוראל בין העובדים.
חיזוק היכולת של עבודה בצוות., חשיפת צדדים נוספים באישיות, חיזוק הביטחון העצמי.
טעימות של מיטב המשקאות , אנקדוטות מעניינות , הסיפורים העסיסיים ביותר , הכנת קוקטיילים מקוריים בשיתוף פעיל של הקהל , הכנת קינוחי אלכוהול
אנחנו מביאים מוסיקה ומצלמים את האירוע , בסוף מתנה לכל משתתף
זיו מנור 052.2457843
לפרטים נוספים -- www.zivmanor.co.il
הערות :
יוטעמו המשקאות והיינות האיכותיים ביותר שיש
אנחנו מצלמים ומסריטים את האירוע ובסוף מעבירים דיסק מסודר עם מתכוני הקוקטיילים ,
התמונות והסרטונים ערוכים עם מוסיקה
מתנה בסוף לכל משתתפת -- מגאזין יין וגורמה
טעימות של מיטב היינות
גינונים ו"התנהגות" נכונה עם יינות באירועים ומפגשים
מזיגת יינות נכונה , התאמת יין לאוכל
אופן טעימות יינות מקצועית , הזמנת יין במסעדה , גינוני יין באירוח
אנקטודות מעניינות על עולם היין
הסיפורים העסיסיים ביותר , שתיה נכונה ומניעת שכרות
טיפים באירוח ביתי -- התאמת משקאות במסיבות ובאירועים
היסטוריה, הגפן , זני ענבים לבנים , זני ענבים אדומים , הבציר
ייצור יינות לבנים , ייצור יינות אדומים
חיי מדף , טמפרטורת הגשה , הכנת חביות , הכנת פקקי שעם
בישולים ביין , יקבים בארץ , כשרות , סוגי כוסות, חידרור , סוגי אדמות
הסברים על תרבות האלכוהול , מניעת שכרות ושתיה נכונה
עולם הוויסקי הקסום
היסטוריה , תהליכי ייצור , ארצות , טעימות
הגרנד פינאלה -- בשיתוף פעיל של הקהל
קוקטייל טריקולד מקורי
גלידת שוקולד בלגי , מילקי שוקולד לבן , סירופ איריש קרים , נס קפה מקופלת
וליקר שוקולד משובח בקישוט של פתי בר בטעם שוקולד ואבקת סוכר
קוקטייל סופלה אלכוהולי
גלידה ריבת חלב , פינה קולדה ,סירופ שוקולד לבן , ביסקוטים , קוקוס , ג'יקובס , שוקולד מריר
שמנת 38% , שוקולד לבן , שוקולד מריר
הפעלות חוויתיות בין המשתתפים
שאלוני ידע עם פרסים
טריוויה על עולם היין
שאלות ידע כללי בתחום
מובא לפניכם קוקטייל ומקורי ומיוחד להכנה :
Passion special sour
המצרכים:
120 cc לה בל סנדרין
120 cc ג'ין
80 cc סאוור
30 cc סירופ ג'ינג'ר
מיץ מנגו קר
תפוזים
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח ,מוסיפים את כול המרכיבים למעט המיץ מנגו משקשקים היטב
הצעת הגשה:
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח ל ½ כוס נמוכה , משלימים עם המיץ מנגו ומקשטים עם פלחי תפוז
RED APPLE SPECIAL COCKTAIL
פרי הבריאה -- התפוח
טעם מיוחד של תפוחים עם וודקה חלקה ואיכותית , כל טעימה מזכירה את הטעם והצליל של נגיסה בתפוח עסיסי אשר נקטף הרגע מהעץ
המרכיבים:
60 מ"ל VINCEN` THEO RED APPLE
20 מ"ל סאוור
ג'ינג'ר איל
אופן הכנה :
מוזגים את שני הוודקה מעל גבי 4 קוביות קרח לכוס צרה וארוכה , מוסיפים את הסאוור וסוגרים עם הג'ינג'ר איל
הצעת הגשה:
מקשטים עם תפוחים אדומים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה